Bed & breakfast De Stadsboerderij Kampen
Bed & breakfast De Stadsboerderij Kampen

Informatie

Informatie

Wilt u direct zien welke kamers er beschikbaar zijn en zonder aanbetaling of reserveringskosten Online uw gastenverblijf reserveren? Klikt u dan op 'Reserveren'. U heeft geen creditcard nodig.

(Aan)vragen bij voorkeur via de mail. Uw vraag wordt z.s.m. beantwoord.
Mocht u na het lezen van onze uitgebreide website toch met ons willen spreken dan zijn wij telefonisch op werkdagen bij voorkeur overdag bereikbaar tussen 8 en 5 uur.

Arriveren vanaf 15.00 uur.
Vertrek voor 11.00 uur.

Voorzieningen gastenverblijven Alle gastenverblijven hebben centrale verwarming en eigen toilet, bad en/of douche. Wanneer u arriveert zijn de bedden opgemaakt, er liggen voldoende badhanddoeken en washandjes, badjassen en badslippers. Shampoo, bad- en douchegel en bodylotion is aanwezig. U kunt koffie en thee zetten. Alle gastenverblijven beschikken over TV met Film 1 kanaal, er liggen hedendaagse luxe magazines en een (gratis) wireless) internet verbinding is aanwezig.

De gehele B&B is rookvrij en huisdieren zijn niet gewenst.
Op aanvraag is er gratis een kinderbedje en/of kinderstoel aanwezig.
Kampen beschikt over voldoende gratis en betaald parkeergelegenheid.
Overdekte en afsluitbare fietsenstalling is aanwezig.

Wij zijn aangesloten bij Bed and Breakfast Nederland, Bed and Breakfast Europa, Hanzelogies, St. de Pronkkamer, Tourist Info – Ontdek de IJsseldelta.
Verder zijn wij in het bezit van “Fietsers Welkom”kwaliteitslabel. Bed and Breakfast Nederland Classificatie: 3 tulpen.

Doelstelling B&B De Stadsboerderij
Het bieden van kortdurende kleinschalig overnachtingsaccommodatie aan recreanten in ons woonhuis. De hoofdfunctie van ons Rijksmonument is wonen en de nevenfunctie is het verstrekken van logies en ontbijt.

De eetkamer

   |      |