B&B De Stadsboerderij

B&B de Stadsboerderij

B&B De Stadsboerderij

WE VINDEN HET HIER GEWELDIG, JIJ OOK!

Welkom in onze B&B.

ONS VERHAAL

Bed & Breakfast De Stadsboerderij is in juli 2022 overgenomen door Lee en Jeroen Bots. Zij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zullen zorgen dat u een aangenaam verblijf in Kampen heeft.

Lee

Geboren op het platteland in Sisaket (Thailand) is Lee op zeer jonge leeftijd naar Bangkok getrokken, alwaar ze op 20-jarige leeftijd, na een kortstondige baan als winkelbediende, haar eigen shop opende, die ze ruim 25 jaar heeft gerund.

Lee is lief (zegt Jeroen) en kan heerlijk Thais koken (zegt Jeroen).

Jeroen

Geboren in Bemmel maar opgegroeid in Breda is ook Jeroen op jonge leeftijd voor zichzelf begonnen, eerst in de grafische industrie en later in de uitgeverijbranche.

Jeroen is ongeduldig (zegt Lee) en zijn hobby (sport zegt hijzelf) is biljarten*.

Lee & Jeroen

Na een lange-afstandsrelatie van een paar jaar zijn ze in 2018 in het huwelijksbootje gestapt; in januari van dat jaar voor Boeddha en in april van datzelfde jaar voor de Nederlandse wet.

Met veel plezier hebben ze samen in Breda gewoond, maar na Jeroens pensionering groeide het verlangen om samen iets te gaan ondernemen. Na lang zoeken en wikken en wegen werd in juli 2022 bed & Breakfast De Stadsboerderij in Hanzestad Kampen overgenomen.

*Ook in de Stadsboerderij staat een carambole biljart, dus als je met de gastheer wilt biljarten behoort dat wellicht tot de mogelijkheden.

IN CONTACT KOMEN

Bel ons.

+31 6 45 314 453

Stuur ons een e-mail

info@stadsboerderij.nl

Kom langs en praat

Groenestraat 148 8261 VL Kampen