Bed & breakfast De Stadsboerderij Kampen
Bed & breakfast De Stadsboerderij Kampen

Informatie

Informatie

Wil je direct zien welke kamers er beschikbaar zijn en zonder aanbetaling of reserveringskosten? Online jouw gastenverblijf reserveren? Klik dan op 'Reserveren'. Je hebt geen creditcard nodig.

(Aan)vragen bij voorkeur via de mail. Jouw vraag wordt z.s.m. beantwoord.
Mocht je na het lezen van onze uitgebreide website toch met ons willen spreken dan zijn wij telefonisch op werkdagen bij voorkeur overdag bereikbaar tussen 8 en 5 uur.

Aankomst vanaf 15.00 uur.
Vertrek voor 11.00 uur.

Voorzieningen gastenverblijven Alle gastenverblijven hebben centrale verwarming en eigen toilet, bad en/of douche. Wanneer je arriveert zijn de bedden opgemaakt, er liggen voldoende badhanddoeken en washandjes. Shampoo, bad- en douchegel en bodylotion is aanwezig. Je kunt koffie en thee zetten. Alle gastenverblijven beschikken over TV met Film 1 kanaal, er liggen hedendaagse luxe magazines en een (gratis) wireless internet verbinding is aanwezig.

De gehele B&B is rookvrij en huisdieren in overleg.
Op aanvraag is er gratis een kinderbedje en/of kinderstoel aanwezig.
Kampen beschikt over voldoende gratis en betaald parkeergelegenheid.

Wij zijn aangesloten bij Bed and Breakfast Nederland, Bed and Breakfast Europa, Hanzelogies, St. de Pronkkamer, Tourist Info – Ontdek de IJsseldelta.
Bed and Breakfast Nederland Classificatie: 3 tulpen.

De Stadsboerderij is een perfecte B&B voor fietsers. Er is een overdekte en afsluitbare fietsenstalling. Verder zijn wij in het bezit van het “Fietsers Welkom” kwaliteitslabel. Een fiets huren kan bij vanDijkBikes in Kampen (www.fietsverhuurkampen.nl). Als u bij reservering van fietsen aangeeft dat u via de Stadsboerderij komt, worden de huurfietsen gratis naar de B&B gebracht.

De eetkamer
Bed & Breakfast De Stadsboerderij staat
vermeld op de wandelsite
tweevoeter.nl

   |      |