Groenestraat 148 | 8261 VL KAMPEN | 06 45 314 453 | E-mail
Welkom Impressies Beschikbaarheid Prijzen Toen en nu Informatie Route
 
 
 
 
Informatie Links Gastenboek
 

Informatie

Wilt u direct zien welke kamers er beschikbaar zijn en zonder aanbetaling of reserveringskosten Online uw gastenverblijf reserveren? Klikt u dan op 'Beschikbaarheid'. U heeft geen creditcard nodig.

(Aan)vragen bij voorkeur via de mail. Uw vraag wordt z.s.m. beantwoord.
Mocht u na het lezen van onze uitgebreide website toch met ons willen spreken dan zijn wij  telefonisch op werkdagen bij voorkeur overdag bereikbaar tussen 8 en 5 uur. 

Arriveren vanaf 16.00 uur, volgens afspraak.
Vertrek voor 11.00 uur.

Voorzieningen gastenverblijven Alle gastenverblijven hebben centrale verwarming en eigen toilet, bad en/of douche. Wanneer u arriveert zijn de bedden opgemaakt, er liggen voldoende badhanddoeken en washandjes, badjassen en badslippers. Shampoo, bad- en douchegel en bodylotion is aanwezig. U kunt koffie en thee zetten. Alle gastenverblijven beschikken over tv/dvd met diverse films (behalve op Stal), er liggen hedendaagse luxe magazines en een (gratis) wireless) internet verbinding is aanwezig.

De gehele B&B is rookvrij en huisdieren zijn niet gewenst.
Op aanvraag is er gratis een kinderbedje en/of kinderstoel aanwezig.
Kampen beschikt over voldoende gratis en betaald parkeergelegenheid.
Overdekte en afsluitbare fietsenstalling is aanwezig. 

Wij zijn aangesloten bij Bed and Breakfast Nederland, Hanzelogies, St.de Pronkkamer, VVV Nederland en Vrienden op de Fiets. Verder zijn wij in het bezit van het 'Fietsers Welkom' kwaliteitslabel. Stichting Bed and Breakfast Nederland Classificatie: 3 tulpen.

Arrangement: In combinatie met het volgen van een workshop bij Passion for Paint ontvangt u 10% korting op de overnachtingsprijs. Hiermee komen eventuele andere kortingen te vervallen.

Doelstelling B&B de Stadsboerderij
Het bieden van kortdurende kleinschalige overnachtingaccommodatie aan recreanten in ons woonhuis. B&B de stadsboerderij biedt geen tijdelijke huisvesting en is geen hotel of pension. De hoofdfunctie van ons Rijksmonument is wonen en de nevenfunctie is het verstrekken van logies en ontbijt.